Vajinismus Tedavisi Ankara

Vajinismus Tedavisi Ankara


Vajinismus problemi kadınların cinsel ilişki esnasında yaşadıkları bir cinsel problemdir. Vajinanın psikolojik olarak kasılması ilişkinin imkansız hale gelmesine neden olur. İlişki anında istemsiz ve kontrolsüz bir şekilde kasılan vajina kasları, ilişkinin başarısızlıkla sonuçlarına neden olur. Vajinanın girişinde yer alan vajina sınır ve kasları penisi kabul etmediği için hem erkek için hem bayan için ilişki problem haline gelir. Neticesinde yaşanacak ilişki ya zorla meydana gelir ya da penis hiç bir şekilde giremediği için ilişki başarısızlık ile sonuçlanır.

Vajinismus Problemi Neden Olur?

Vajinismus problemi halk arasında yaygın olarak rastlanılan bir cinsel sağlık problemidir. Kadınların ilk cinsel ilişki esnasında yaşayacakları durumlar abartı ile anlatılır ve kadınlar ilişki sırasında yaşayacaklarından korktuğu için ilişkiyi reddeder. Vajinanın yırtılması, parçalanması, aşırı riskli kanama meydana geleceği gibi durumlar ile korku yaşayan kadın ilişkiyi reddeder ve vajinismus problemi ile karşı karşıya kalınır. Vajinismus Tedavisi Ankara'da her on çiftten bir tanesinde görülebilen bir rahatsızlıktır.

Vajinismus Tedavi Yöntemleri

Vajinismus rahatsızlığı çok basit bir şekilde tedavi edilebilmektedir. Hastanın beden ve ruh sağlığı üzerinde yapılacak kısa süreli bir tedavinin ardından cinsel ilişkinin sonuçları izah edilir ve kadının bu süreci normal karşılaması sağlanır. Çift olarak uygulanan tedavi kısa sürede sonuç verir ve çiftler olması gereken normal cinsel yaşamlarına kavuşabilir. Bilinçlenen kadın artık kendini kasmaz ve ilişkinin rahat bir şekilde sonuçlanması sağlanır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadın Genital Estetik Operasyonları

Diz Protezi

Genital Bölge Temizliği