Kadın Genital Estetik Operasyonları


Kadın Genital Estetik Operasyonları


Kadınlarda genital bölge estetiklerine duyulan ihtiyaç giderek artmaktadır.  Sıklıkla görülen estetik uygulamaları arasında pubis bölgesinde dolgunluk, dış dudakların inceliği, iç dudakların büyük sarkık ya da asimetrik olması konuları gelir.  Ayrıca doğum, epizyotomi, yırtık ve kilo verme benzeri sebeplerden dolayı olan vajen genişlemesi de yine rahatsızlık sebebidir. Ek olarak genital bölgede renk koyuluğu da bazen sorun yaratabilmektedir.  


Bu nedenlerin içinde en sık görülen kısım pubis bölgesinde yağ birikimi çok sık rastlanan bir durumdur. Hatta kilolu olmayan bayanlarda bile görülebilen bir durumdur. Bu bölgeden lokal anestezi ile enjektörle yağ alınması durumu kolaylıkla çözebilirsiniz.


Genital bölgede dış dudakların genellikle dolgun olması istenir. Bu bölgeye kişinin kendi yağından dolgu yapılması da ideal bir yöntemdir. Çoğunlukla dolgun olan pubis bölgesinden enjektör ile çekilen yağ grefti dolgu olarak dış dudaklara veriliyor ve dış dudakların dolgunlaştırılması için rahatlıkla kullanılır.



İç dudakların büyük, sarkık ve asimetrik olması yapısal bir durumdur. Özellikle çamaşır ve mayonun içinde şişkinlik yapması birçok hanımı aşırı derecede rahatsız eder. Lokal anestezi ile yapılacak basit bir müdahale ile iç dudaklar istenildiği kadar küçültülebilir. Sarkıklığı giderilebilir eğer varsa asimetrisi de düzeltilebilir.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diz Protezi

Genital Bölge Temizliği